Ett stort Tack och …

Ett stort Tack ❤️❤️❤️

Nu har vi snart drivit Södergårdens Walliska i 2 år . Det har varit hårt arbete speciellt vintertid men otroligt roligt och givande samt mycket investeringar som det är i iuppstarten. Bästa investeringen i år är grinden till fåren , nu slipper jag/vi att klättra över grindarna 😅, till hästarna är det bästa att stallet är klart, har alltid varit en dröm med eget stall och nu har vi det 😁sen Höbjörnen till fodret är super. 

Vi är inte uppe i antalet tackor än men sakta men säkert går det framåt, vi har fått härliga goa lamm som kommit till fantastiska ställen och människor som är så måna om dom , det värmer ❤️

Min dröm är att klara sig enbart på gården men det vet man aldrig om det går så nästa mer realistiska mål är att driva gården och ha 1 jobb ( nu har jag 2 jobb + gården) Ett stort TACK  till alla som stöttat oss, hjälpt oss, ni som ha köpt Svartnosar och ni som kommit på tovningskurserna och tovat dessa fantastiska fällar och ett stort Tack till alla följare,  som Tack kommer vi att lotta ut en fäll / Wallisk Svartnosfäll . Om ni vill vara med i utlottningen så skicka ett pm , ni har tom 7/1  på er . 

Isabelles fäll går till utlottningen

Lämna ett svar