Handgjord pläd Nr4

kr4,000.00

Kategori:

Beskrivning

Vi har skapar något alldeles speciellt för dig – en handgjord pläd tillverkad av 100% ull från våra Walliska får!

Våra plädar är produkter med högkvalitativt hantverk och hållbarhet. Vi har tagit hand om våra får med kärlek och respekt för deras välbefinnande, vilket gör att vi kan erbjuda dig en produkt som är både mjuk och hållbar.

Pläden är handgjord av oss som är erfarna hantverkare som har valt ut den finaste ullen och varsamt vävt den till en elegant och funktionell pläd. Pläden perfekt för att värma upp dig på en kylig höstkväll, eller för att linda om dig på soffan med en god bok.

Med den naturliga färgen från ullen, ger vår pläd ett rustikt och traditionellt utseende som passar perfekt i alla heminredningar. Och det bästa av allt är att ull är naturligt fukt- och luktavvisande, vilket betyder att vår pläd är lättskött och håller sig fräsch längre.

Vi tror att vår pläd kommer att bli en värdefull del av ditt hem och vi hoppas att du kommer att uppskatta dess skönhet och kvalitet lika mycket som vi gör. Så varför inte unna dig en pläd som är både funktionell och vacker samtidigt som du stödjer lokalproducerade, hållbara produkter från vår gård.

 

  • Material: 100% ull från våra Walliska får på gården
  • Storlek & Vikt: Varierar
  • Färg: Naturlig färg från ullen
  • Design: Elegant och funktionell vävning
  • Skötselråd: Handtvätt rekommenderas, eller maskintvätt om det är nödvändigt. Välj ullprogram på tvättmaskinen och särskilt tvättmedel för ull, ej sköljmedel. Centrifugera på 800 varv/minut Häng upp pläden för att torka.

När vintern kommer och snön lägger sig på marken har du en unik möjlighet att ta hand om din ullfäll på ett särskilt sätt. Genom att lägga ut fällen med lockarna nedåt i ny och ren snö, kan du ge den en skonsam och naturlig rengöring. Gnugga in snö i lockarna och skaka sedan ut det. När du tagit in fällen kan du låta den torka i rumstemperatur.

Alternativt kan du tvätta fällen för hand genom att blötlägga den i ett bad med ljummet vatten. Låt den sedan droppa av och sträck ut fällen i vått tillstånd. Upprepa processen efterhand som den torkar men fortfarande är fuktig. Det kan ta ett par dagar för fällen att torka upp helt.

håll dig varm och bekväm under många år framöver. Vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som är hållbar, lättskött och som samtidigt stödjer lokalproducerade produkter från vår gård.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Handgjord pläd Nr4”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *